Wie ben ik?

Mijn naam is Martha van Haagen.

Ik haal veel voldoening uit het contact met mensen. Na mijn studie klinische pedagogiek ben ik in de financiƫle dienstverlening gaan werken.

Na vijfentwintig jaar heb ik er bewust voor gekozen om me weer meer te gaan richten op de mens in al zijn facetten. Integrale massage is voor mij de manier om persoonlijk en intensief met mensen te werken en daarbij mijn handen in te zetten als instrument.

Vanuit mijn ervaringen met Reiki, waarin ik zeven jaar geleden al ben opgeleid in de eerste en tweede graad, ben ik me bewust van de energie die handen kunnen overbrengen en die in het ontvangende lichaam haar weg zoekt naar de plek waar de energie het meest nodig is. Om nog meer met mijn handen te kunnen bereiken ben ik in 2015 de opleiding Integrale massage gaan volgen, bij Positive Touch in Arnhem.

Integrale massage is een massage die gebruik maakt van zowel westerse- als oosterse massagetechnieken en daarbij uitgaat van een holistisch mensbeeld.

Je bent meer dan alleen je fysieke lichaam. Dit fysieke lichaam is onlosmakelijk verbonden met je mentale, emotionele en spirituele welzijn.